Εταιρικό Προφίλ

Στην Μουρούφας ΟΕ δίνουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή θέση στην αγορά, που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές στους πελάτες μας.

Διατηρούμε συνεργασία με όλους τους μεγάλους προμηθευτές εργαλείων και χρωμάτων και γι ‘αυτό διαθέτουμε όλα τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου.

Η εμπειρία και η γνώση μας στο εμπόριο εργαλείων και χρωμάτων μας επιτρέπει να επιλέγουμε την καλύτερη γκάμα προϊόντων για εσάς, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι κατάλληλα για την δουλειά που έχουν σχεδιαστεί.

Ο χώρος μας προσφέρει όλα τα εργαλεία από ένα βασικό πινέλο μέχρι εξειδικευμένο εξοπλισμό, καθώς βαφές και προϊόντα που ανταποκρίνονται ακόμα και στις ποιο απαιτητικές ανάγκες των οικοδομικών κατασκευών.

Η επιτυχία μας αποδίδετε στην ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε και το εξυπηρετικό τεχνικό προσωπικό μας.

Ελπίζουμε στην μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας και να θυμάστε ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε τηλεφωνήματα ή να απαντήσουμε στο email. Κάντε κλικ εδώ για τα στοιχεία επικοινωνίας

Οι συνεργάτες μας

Close Menu
×

Cart